Hoe werken wij:

 

Liza, Cheyenne en Kaylee

 

 

Als u bij ons een kitten koopt krijgt u een kitten die goed gesocialiseerd is, daar doen we ons uiterste best voor. Ze groeien op in onze woonkeuken en als ze wat ouder zijn huppelen ze door het hele huis. Ze groeien op met onze andere katten en zullen ze ook aan veel geluiden wennen. Dit geld ook voor de poezen die bij Cheyenne en Kaylee geboren worden.

Onze ouderdieren zijn met zorg uitgekozen en daar hebben heel wat uurtjes in gezeten. Maar dat hebben wij met veel energie en liefde gedaan.

Ze worden getest op Bloedgroep, Fiv/Felv (kattenaids en leukemie), en HCM/PKD (hart en nieren) Ook krijgen onze Katten jaarlijks een inenting tegen katten- en niesziekte. Het spreekt voor zich dat alle testen van de ouders zijn in te zien tijdens een bezoek aan onze Cattery. Wij voeren zowel onze kittens als de volwassenen met brokjes van Royal Canin.

Wij werken ook met een koopcontract waar de garanties in staan. En ook waar u het poesje voor heeft gekocht. Is dit als huiskitten of voor de fok gekocht, dan zal dit vermeld staan. Prijzen zijn dan ook anders, voor een huiskitten Ragdoll is de prijs 950 euro, alle aftekeningen en kleuren.

 

Kittens voor de fok op aanvraag.

Wij gebruiken over het algemeen katers waar geen of weinig fokbeperkingen op zitten, zodat wij alle vrijheid hebben. Ook op onze eigen katers uit onze cattery, zitten minimale fokbeperkingen.

Er wordt wel gekeken waar het kitten naar toe gaat en hoe daar gefokt wordt.

 

U kunt per mail of telefonisch contact met ons opnemen als u interesse heeft in een kitten van ons. Zodra de kittens geboren zijn, deze worden vermeld op onze site en Facebook. Voorkeur per mail. U kunt eventueel een voorlopige optie nemen op een kitten, zie hieronder "optie tot 5 weken"

Wij verwachten van u een bezoekje aan het kitten als ze ongeveer 5 weken oud zijn. Mocht het dan van beide kanten klikken en u heeft een keuze kunnen maken, kunt u het betreffende kitten vast reserveren.  Bij reservering van een kitten vragen wij een aanbetaling van 200 euro. Voor kittens voor de fok 500 euro. Bij annulering kunt u deze aanbetaling helaas niet terugkrijgen. Dit geldt uiteraard niet wanneer de annulering van onze kant af komt. Wij zullen ook regelmatig foto’s mailen van de kittens zodat u goed het wel en wee van de kittens kunt volgen.

Wij behouden ons het recht voor om een gereserveerd kitten (alleen in zéér bijzondere gevallen) ten alle tijden te kunnen annuleren.

 

Onze kittens mogen verhuizen als ze 13 weken geweest zijn en worden;

-Goed gesocialiseerd.

-Meerdere malen ontwormt.

-Indien nodig ontvlooid.

-2 keer geënt

-Gechipt

-Voorzien van een paspoort, stamboom en eigendomsbewijs

- het kitten kan eventueel wat langer bij ons blijven als u nog op vakantie gaat.

 

Daarnaast moeten ze niet de hele dag alleen zitten. Ragdolls  zijn erg sociaal en hebben gezelschap nodig. Vaak zitten ze al voor de deur op je te wachten. Ben je veel weg, neem er dan 2, zodat ze gezelschap aan elkaar hebben. Even wat langer sparen :-)

 

*Beschikbaar: Het kitten is op zoek naar een nieuwe blikopener(eigenaar).

*Optie tot vijf weken: Er is een geďnteresseerde, het kitten kan nog vrijkomen, je kan altijd informeren.

Wij vragen bij het nemen van een optie op een kitten 50 euro aanbetaling, dit wordt later verrekend met de aanbetaling voor reservering. Of mocht het kitten niet aan uw verwachting voldoen of er is geen klik, dan kunt u de 50 euro terug krijgen. Dit om teleurstellingen te voorkomen bij mensen die ook dolgraag een kitten willen.

*Voorlopig gereserveerd: Het kitten is gereserveerd in afwachtig van de aanbetaling, deze dient binnen 24 uur te zijn voldaan, anders komt het kitten weer vrij.

*Gereserveerd: Het kitten is gereserveerd voor de nieuwe eigenaar.

*Onder evaluatie:  Het  kitten is voorlopig nog niet beschikbaar, wij willen eerst kijken hoe het zich zal ontwikkelen en of we het eventueel zouden willen opnemen in ons eigen fokprogramma. Je kan altijd informatie hierover vragen, het kitten kan nog vrij komen.

*Blijft: Het kitten blijft bij ons in de Cattery. 

 

 

 

Wij hopen u te mogen verwelkomen in Versen of in Apeldoorn, voor zo’n heerlijk pluizenbolletje!!

 

 

 

Design by Michelll