Nieuws

22-05-2020

Site bij gewerkt.

23-04-2020

Nieuwe foto's van de kittens.

11-04-2020

Nieuwe foto's kittens Shae. Zie kittens.

03-04-2020

Foto's kittens van Marei en Lhara staan erop. Kijk bij kittens.

30-03-2020

Nieuwe foto's van de kleintjes van Shae x Daario. 1 kitten is nog niet vrij gegeven loopt wat achter in ontwikkeling dus even afwachten. Zie kitten.

Wij hebben weer wat meegemaakt.

Wij dachten geen kittens meer te krijgen van Walker. Wij hadden meneer een staafje laten zetten om hem evt. misschien later nog te kunnen gebruiken. Hij had dit eerder gehad en werkte fantastisch. Na 6 weken namen duidelijk de hormonen af dus hij mocht weer naar binnen deed alles weer netjes op de kattenbak dus geen probleem. Inmiddels had Walker zijn staafje al drie maanden en werd Marei krols, Hij keek er niet naar om, maar zij wist zich echter zo op te dringen dat hij dacht, ach kom dan maar even. Wij dachten, dat is mooi is madam daarna weer een tijdje rustig totdat het haar tijd is. Paar weken later werd Lhara krols en eigenlijk hetzelfde verhaal. De bedoeling met haar was pas voor na de zomer gepland. Tot mijn grote schrik zat Marei na een paar weken bij mij te knuffelen en voelde ik tepels ?? He, hoe kan dat nu, ach zal wel schijnzwanger zijn......

Maar nee hoor ZWANGER!!! Walker is dus gewoon te veel man pffff. Staafje heeft dus wel zijn hormonen rustig gemaakt maar niet zijn zaadjes dood. Lhara paar weken later ook zwanger. Inmiddels is Walker gecastreerd, De dierenarts begreep er ook niets van hoe dit kon.

Beden dames zijn inmiddels bevallen en liggen heerlijk samen het kroost te verzorgen dit deden ze zelf.

Alles gaat gelukkig top.

 

11-07-2020

Kleintjes van onze Shae x Daario staan erop bij kittens.

07-02-2020

Nieuwe foto van het katertje van Thalisa hij is nog vrij en een schatje. Wat zou het leuk zijn als hij samen met mama kan verhuizen naar een gezellig en warm huisje. Kijk bij kittens. Beiden zijn onder optie!! Blij mee!!

04-02-2020

Update

Shae heeft haar laatste loodjes wordt al lekker rond. Kittens midden februari verwacht.

Thalisa heeft maar 1 baby over helaas maar het is een droppie staat op de kittenpagina. Zij zal nu gesteriliseerd worden en zoekt dan een gouden mandje. Zij heeft veel moeite met de bevalling en de melkproductie komt moeizaam opgang en dan is ze ook nog voortdurend krols. Dus wij gunnen haar de rust.

Leuk kiekje van Opa Walker en kleindochter Brienne.

 

 21-12-2019

Deze dagen vliegen er weer kittens uit naar hun nieuwe baasjes.

Wij hopen dat ze de nieuwe eigenaren veel plezier zullen brengen.

En dat wij natuurlijk regelmatig wat terug zullen zien van het kroost wordt zeer gewaardeerd. Ook bij vragen ect. over het nieuwe gezinslid horen wij dit graag.

 

Ook verdrietig nieuws deze week, het poesje, kindje van Lhara heeft het niet gehaald. Ze kregen te kampen met een virusje en zij was er helaas niet tegen opgewassen. Altijd erg verdrietig. De twee broertjes gaan gelukkig goed en spelen naar hartenlust met elkaar.

 

7-12-2019

nieuwe foto's bij kittens.

23-11-2019

Foto's van de kleintjes van Lhara, vier weken oud kijk bij kittens.

11-11-2019

Nieuwe foto's kittens ze worden al groot en mogen nu bezoek ontvangen.

7-11-2019

kittenpagina bijgewerkt kleintjes van Lhara staan er nu ook op.

Begin volgende week komen er nieuwe foto's op van de kleintjes van Karsi en Gilly. Die worden al weer zo groot, en mogen nu bezocht worden.

31-10-2019

Afgelopen zaterdag zijn onze Sansa en Lysa naar hun nieuwe gouden mandje vertrokken. Ze zijn bij een heel lieve familie gekomen waar ze hun eigen zelf mogen zijn en ze raken al aardig vertrouwd bij hun nieuwe blikopeners.

Ook onze Selkirks hebben allemaal een nieuw gouden mandje gevonden. Ook zij hebben het prima naar hun zin.

Wij zijn erg blij dat onze poezen weer een topplek hebben gevonden bij zulke lieve mensen en wensen hen heel veel plezier met onze schatten.

 

15-10-2019

Na alles even goed op een rijtje te hebben gezet komen er wat veranderingen in de Cattery.

Zoals jullie al weten stoppen wij met de Selkirk. Onze poezen worden eerdaags gesteriliseerd en wij hebben al een gouden mandje voor ze.

En dan hebben we nog 2 Ragdoll poezen die wij willen herplaatsen zodat ze weer alle aandacht en liefde krijgen die ze verdienen. Hier moet het toch gedeeld worden met de andere poezen en dan nog vaak van die kittens die door het huis jumpen.

Het gaat om onze mooie Sansa, een poes met een verhaal maar als je eenmaal haar hart gestolen hebt is het een schatje maar dat heeft tijd nodig. Hier in de groep voelt zij zich niet meer zo fijn. Zit veel boven dus dat verdiend ze gewoon niet. Dus heb ik de beslissing gemaakt haar te laten steriliseren en te herplaatsen ondanks dat ze een fantastische mama was voor haar kids. Nu kan zij heel goed met onze Lysa waar ik ook een goed huisje voor zoek dus het zou mooi zijn samen te verhuizen.  Wel waar dan geen andere poezen zijn. Lysa is een lieve rustige poes heeft hier 1 nestje gehad. Onze mooie Marei is van haar maar zij gaf zoveel aan de kittens dat ze er zelf bijna aan onderdoor ging. Dit is niet wat wij willen, wij kijken altijd goed hoe de moeders hun kroost groot brengen en of ze het goed aankunnen.

Onze voorkeur is dus samen te herplaatsen maar kan je een fijn huisje geven aan 1 van de poezen nemen we dit graag in overweging.

 

10-08-2019

Het Oeps nestje staan erop ze zijn erg leuk haha

De Ragkirk.

Daario onze jonge Ragdoll kater was nog in huis en had nog geen aandacht voor de meisjes dachten wij. Tiffani onze Selkirk was krols al twee dagen aan het schreeuwen, maar Daario liep er hard voor weg. Tot dat opeens een gil s'nachts. Ja hoor bingo, gelijk gescheiden maar een dekking met dus resultaat.

Nu is Tif een lilac torti point dus qua kleur zijn het gewoon Ragdolls vind alleen de koppies wat ronder en vachtjes wat wolliger. Ben benieuwd hoe ze worden. En ik ben er van overtuigd dat ook deze kittens een gouden mandje gaan vinden.

Dit heeft mij wel doen besluiten met de Selkirk te stoppen het is toch beter om het bij 1 ras te houden en daarin staat de Ragdoll op nummer 1. Nu zal ik de krullenbollen wel missen hoor maar soms moet je keuzes maken. En met twee rassen neemt ook het aantal poezen in huis snel toe wat ik toch een beetje wil beperken om het fokken leuk te blijven houden.

Dus mocht er iemand zijn die 1 van mijn krullenbollen een goed en warm huisje kan bieden hoor ik dit graag.

 

19-07-2019

Nieuwe foto's van de kittens en de planning weer up to date.

 

24-06-2019

Pepa haar 2 dikkies staan erop, wat een koppies die selkirkjes, om op te vreten.

Thalisa haar beauty's staan erop, wat een plaatjes zijn het.

Kijk bij kittens.

17-09- 2018

Even een schitterende foto.

 

 

 

 

Design by Michelll