Welkom op onze website

Onze cattery,  hoe het begon.

 

Toen onze 3 kinderen nog klein waren, waren  ze al omringd door honden maar ze hadden nog 1 wens, een poesje.  De goed heiligman maar lief aangekeken en ja hoor, er kwam een Perzisch colorpointje Georgia. Kids helemaal blij maar 1 is ook maar zo alleen dus besloten een nestje met haar te gaan doen onder begeleiding van haar fokker. Nou dat was zo leuk dus een Cattery opgestart.

Wij hebben toen 6 jaar met veel plezier perzen gefokt met als specialiteit de colorpoint. Wij waren toen al verliefd op de mooie blauwe ogen.  De cattery ging  Childs Desire (kinderwens) heten. Dit vonden wij wel heel toepasselijk. Wegens tijdgebrek zijn wij toen gestopt, de kinderen werden ouder gingen bijna allemaal op hoog niveau sporten dus helaas. Ons motto was en is altijd; als je iets doet, moet je het goed doen!! Er bleven gelukkig wel een paar castraten zodat iedereen in het gezin wel een eigen kat had, die bij ons ook oud zijn geworden.

In 2010 begon het toch weer te kriebelen en samen met een vriendin zijn we met de exotic begonnen. Dit was een groot debacle. De katten die wij in het buitenland aan hadden gekocht brachten ons niet wat wij er van verwacht hadden, alleen maar ellende.

Nooit meer fokken dacht ik!!!

Onze oudste dochter Kaylee  is zo gek van dieren en toen haar persje met 14 jaar overleed wilde ze heel graag een nieuwe poes, “ mag die dan bij jou wonen mam?”  Ach ja, waarom niet. Zij woonde inmiddels in Groningen op kamers, dus niet ideaal voor een kat. Zo kwam onze Sibeer “Kairo”, wat  een leuke kat. Wij beleven zo veel plezier aan hem.  Eigenlijk vond Kaylee dat er toch nog wel een vriendinnetje voor de jongens bij kon. Rond gaan snuffelen en kwamen toen bij de Ragdoll uit. We lieten er geen gras over groeien binnen een week kwam Tyene. Wat een leuk ras. Ze zeggen wel eens “eens een Ragdoll, altijd een Ragdoll”, nou dat is waar!!! 

Mijn andere dochter  inmiddels ook weer katloos.  “Ik wil ook zo’n kat”. Nou weet je wat, doen we toch een keer nestje met Tyene. Wel weer leuk na zo’n tijd geen kittens.  “Maar ik ga niet meer echt fokken”, riep ik toen hard.

Maar oh, wat is het leuk inmiddels heeft Cheyenne twee kittens aangehouden van dat nestje en hebben we besloten om in 2015 in het klein onze cattery met z’n drietjes weer op te starten.

Wij hopen dat u met veel plezier onze website gaat bekijken en wie weet dat we u mogen verwelkomen voor een klein lief pluizenbolletje. Wij zullen er alles aan doen om onze kittens zo sociaal mogelijk groot te brengen. De gezondheid en karakter staat bij ons hoog in het vaandel.

Liza, Kaylee en Cheyenne

 

,

 

Design by Michelll